Belly Dance

Belly Dance

Cursuri de dans oriental (belly-dance) in Bucuresti


Te fascineaza lumea orientala si vrei sa stapanesti un stil de dans care amplifica feminitatea si senzualitatea ta? Hai la cursurile de belly dance de la Ecstatic Expansion si inveti prin dans sa te bucuri si sa transformi viata ta intr-o sarbatoare. Belly Dance este un dans al controlului perfect in care diferitele parti ale corpului se misca individual si independent, formand insa o unitate. Miscarile specifice dansului oriental ajuta la dezvoltarea inteligentei trupului si a capacitatii lui de a se autovindeca. In cadrul cursurilor incurajam si dansul liber pentru a capata incredere in tine si a duce la nivel de maiestrie, prin practica repetata, miscarile asimilate la ore.

Cursul de Belly Dance te ajuta sa te regasesti pe tine ca fiind dinamica, optimista, tonica si plina de viata, indiferent de varsta sau nationalitate. Desi Belly Dance se bazeaza pe o tehnica precisa si complexa, care necesita rabdare si perseverenta, fiecare femeie isi creeaza propriul stil de a dansa stilul oriental. Fiecare isi exprima prin dans propria personalitate. Multe dintre absolventele scolii noastre de dans sunt in momentul prezent dansatoare profesioniste iar unele sunt si instructoare de belly dance. Amintim aici pe: ELMAS, CINTIA , CAMILLA , SARANY . Belly Dance da ritm vietii si ne imbogateste cu bucuria de a trai In esenta, Belly Dance este arta de a iubi.

Asemanator jocului indragostitilor, acest stil este o impletire intre deschidere si retinere, intre tremurul emotiilor, o seninatate nesfarsita si o senzualitate plina de tandrete. Vreau sa ma inscriu la cursul de belly dance. Ce trebuie sa stiu? O costumatie cat mai lejera pentru curs: colanti, o bustiera si un sal special pentru belly dance. Pentru a participa la un curs este necesar sa veniti cu 10 minute mai devreme de ora stabilita pentru incepere, pentru a putea sa va pregatiti pentru curs. Un curs dureaza 60 de min. Tarifele pentru o sedinta individuala, un abonament Happy, Delighted, sau Ecstatic le gasesti AICI.

Programari de luni pana vineri, intre orele 12-18, la tel.: 0720.328.125

  • A natural way of improving.
  • Train Yourself hard to Exercise.
  • Enhancing personal healing.

instructor

Cristina Bauer

Fondator si instructor de Belly Dance

Background:
absolventa a UNEFS Bucureşti, instructor de dans acreditat
Hobbies:
dansul si Yoga
Quote:
“Dansul este limbajul ascuns al sufletului” – Martha Graham

Citeşte mai mult