Home » Instructori

Spune-mi cu cine te pregatesti, ca sa-ti spun cat de bun esti

INSTRUCTORII SCOLII DE DANS ECSTATIC EXPANSION:

CRISTINA BAUER- Fondator si instructor de Belly Dance

Cristina-instructor-belly-danceProspetime, creativitate debordanta, profesionalism.
Deviza ei ?  Poti mai mult. Fa tot ce poti. Fii tot ce poti.

Coregrafa, instructoare de dans, impresar artistic si fondator al Ecstatic Expansion Dance School, Cristina Bauer este absolventa a I.E.F.S din Bucureşti, cu o cariera de peste un deceniu in gimnastica de performanta.

S-a specializat ca profesoara de dans si coregrafa, a pregatit elevi multipremiati la concursuri nationale. A predat gimnastica aerobica la cluburi particulare timp de 10 ani.

In 2004 a inceput sa predea cursuri de Belly Dance.
Infiinteaza prestigiosul grup de dans oriental “Celestial Dancers”, cu spectacole si turnee de  rasunet in tara si in strainatate. “Celestial Dancers” castiga locul al II-lea la concursul de Belly Dance, Slovenia in  2006, locul I la concursul de la Madrid, in 2007, participa la emisiuni  PRO TV, TVR, Kanal D, este invitata la programe ale televiziunilor straine.

Cristina Bauer a studiat Belly Dance cu profesori renumiti; in perioada 2007 – 2012 participa la workshopurile Katerinei Setrova (Cehia) si ale lui Wael Mansour (Egipt). Obtine atestat de impresar artistic in 2002 (reinnoit 2013)si certificat ca formator de formatori (Ministerul Educaţiei).

Vrei mai mult ? Cristina Bauer e profesorul de care ai nevoie.
Pentru ca poti mai mult. Fa tot ce poti, fii tot ce poti.

ELY- Instructor acreditat international de Pole Fitness, co-fondator Ecstatic Expansion, fondator Pole Art Romania

Dorinta de explorare, entuziasm, sete de perfectiune – nu sunt doar cuvinte, ci cartea ei secreta de vizita.
“Daca privesti in tacere un dansator, corpul sau va fi muzica. Daca dai drumul la muzica, acel trup va deveni o prelungire a ceea ce auzi.”

Este idealul care o motiveaza pe Ely sa-si provoace permanent limitele. Sa-si  cultive neobosita talentul nativ care i-a facut pe primii ei profesorii ei sa exclame: “Ai dansul in sange.”

Este mereu in cautare de noi experiente artistice si launtrice, care-i permit sa exprime complexitatea si frumusetea vietii. Ely si-a implinit vocatia urmand cursuri intensive de Pole Dance, Belly Dance.  Practica primele doua stiluri la inalt nivel profesionist. A studiat, printre altele balet, burlesque, twerking, dans contact, wave dance, street dance, dancehall si salsa.

Instructor acreditat international de Pole Fitness (nivelul incepator, intermediar si avansat), Ely s-a antrenat in Pole Fitness si cu Natalia Meshcheriakova, castigatorea locului 3 la Campionatul Mondial de Pole Dance si Fitness 2016.
A absolvit cursurile scolii de dans Ecstatic Expansion si a obtinut diploma de dansator acreditata de ANC.
S-a alaturat echipei Ecstatic Expansion ca instructor de Pole Dance Art.

Iti doresti sa traiesti fara limite bucuria de a-ti exprima unicitatea? Sa descoperi dansul care vorbeste cel mai bine despre ceea ce esti cu adevarat? Bun venit la cursurile lui Ely.

ANDREEA- Instructor de Belly-Dance si Oriental Tribal Tango

Andreea a inceput sa invete cursuri de dans sportiv si oriental de la varsta de 16 ani si a fost imediat fermecata de frumusetea pasilor, de muzica, de costume si emotia demonstratiilor.
Dintre toate stilurile, si dintre toate aspectele vietii, pasiunea ei cea mai mare este dansul oriental. Pentru ea, belly-dance este dansul universal feminin, mai ales in formele de fusion, care incurajeaza exprimarea personala si conturarea unui stil propriu, original.

A obtinut cu nota maxima diploma de dansator certificata de ANC si Ministerul Educație, la Ecstatic Expansion. Are in posesie si diploma de formator. Este entuziasmata si nerabdatoare sa impartaseasca si sa invete in continuare, alaturi de cat mai multe persoane, magia dansului.

Andreea spune despre ea: „Imi place mult de tot sa dansez! Imi place modul de miscare specific dansului, curgator, armonios, jucaus, si pentru ca imi ofera o forma de expresie atat de personala. Orice traire poate fi explorata si transformata in bucurie pura. Prin dans, invat mereu mai multe despre mine si cand dansez, un zambet urias ma cuprinde!”

Vrei sa impartasesti cu Andreea pasiunea de a te exprima prin dans? Sa fii tu insati? Spune da dorintei de a dansa liber.

 CAMY- Instructor de Burlesque

 

Intensitate, perseverenta, farmec magnetic.
Indrazneste si vei reusi. Iubeste si vei indrazni! – sunt cuvintele dupa care se ghideaza Cami.

A absolvit Scoala Populara de Arta. A parcurs cu entuziasm drumul de la eleva la instructor. A predat 2 ani de zile dansul contemporan, in cadrul acestei scoli.

Timp de 10 ani a colaborat cu diverse trupe particulare din tara. A jucat in piese de teatru si a abordat mai multe genuri de dans. Are peste 10 ani de experienta in domeniul dansului, pe scena si in spatele ei.

S-a specializat in Burlesque, stilul care-i face inima sa bata in toate formele bucuriei. Ea considera ca acest stil de dans este sinteza irezistibila intre libertatea de miscare, feminitate si senzualitate la superlativ.
Ii plac mult show-urilor Crazy Horse.

A tinut 3 workshopuri de dans senzual, la Paris, în 2013.
Are diploma de dansator profesionist de la Ecstatic Expansion si diploma de instructor de dans, ambele fiind acreditate de Ministerul Educatiei.
In prezent are la scoala noastra propriile ei workshop-uri si cursuri de Burlesque.

Vrei sa-ti descatusezi spiritul jucaus, senzualitatea si inventivitatea ?
Cursul de Burlesque al Cameliei ti se potriveste ca o manusa, ca un joben.

Hai la dans, hai la antren !

MIHAELA – instructor PARTYROBICS®

Libertate de expresie, conexiune, pasiune – acestea sunt lucrurile care se regăsesc la baza tuturor lucrurilor, pe care le face Mihaela.

Mihaela a iubit dintotdeauna dansul, pentru ca îi oferă de fiecare dată posibilitatea de a se exprima și de a-și elibera emoțiile.

Deși nu are o educație formală anterioara în dans, în momentul prezent este singurul instructor certificat de Partyrobics® din România.

Mihaela este de profesie trainer certificat și consultant în marketing, domenii în care comunicarea este esențiala. Iar dansul este pentru ea tot o forma de comunicare – cu sinele și cu exteriorul.

Este o fire activă și urmează cursuri de Pole Dance, ca metodă de întreținere fizică. De când a început cursurile, a evoluat foarte mult și chiar a câștigat la concursul “Love to Pole Dance”, din luna iulie 2016, locul 3, impresionând prin originalitatea coregrafiei și expresivitate artistică.

Consideră că este important să ai grijă de tine și de corpul tău. De aceea, este pasionată de work-out de calitate, de gătit și de tot ce înseamnă stil de viață sănătos.

De Partyrobics® s-a îndrăgostit de prima dată când a participat la un curs, iar a preda acest concept de antrenament în România, vine ca o completare perfectă la restul activitaților sale, prin care îsi dorește să livreze fericire și libertate celor din jur.

Și-a obținut certificatul de instructor Partyrobics® și Partyrobics® Body Shape în Belgia, în urma unui curs cu Katarzyna Mortoń (Kate), inventatoarea conceptului. Pentru ea, acest curs, este unul care nu se povestește, ci se trăiește.

Îți dorești un curs în care să fii TU, în toata autenticitatea ta, și care să te ajute să îți dezvolți relația cu corpul tău?

Vino la Partyrobics®, unde petrecerea este mereu în toi și ai parte de un work-out pe cinste!

Hara – instructor de Flexibility&Streching

Tenacitate, măiestrie, grație sunt doar câteva trăsături ce te impactează după ce o cunoști pe Hara.

Pasiunea ei pentru arta aeriană și flexibilitate a început la vârsta de 4 ani, când a fost la primul spectacol de circ. A fost fascinată de frumusețea și grația acrobatelor care executau fiecare mișcare cu atât de multă precizie și eleganță. Din acel moment aspirațiile ei s-au orientat către lumea magică a circului.                                             Chiar dacă nu a avut susținerea familiei, acest lucru nu a împiedicat-o să-și urmeze visul. A început de la 13 ani să se documenteze despre flexibilitate și ulterior să o și practice.
A trecut cu brio peste piedicile care au apărut în urma antrenamentului autodidact. A reușit astfel să învețe și să înțeleagă în cel mai mic detaliu arta flexibilității atât din punct de vedere tehnic, cât și practic.
La 16 ani a fost la primul curs de dans la bară, o formă de artă care are un loc special în inima ei. Un an mai târziu, a devenit eleva școlii de circ Funny Circus din București, unde a fost îndrumată cu multă răbdare și grijă de acrobații Bussmann Elena și Dinică Amedeo. S-a specializat pe Aerial Hoop, o disciplină aeriană din lumea circului care necesită mult devotament.
Ambiția este un cuvânt care o definește și crede că orice este posibil dacă îți dorești și muncești suficient de mult. Iar Hara este chiar dovada care atestă acest lucru.
Vrei să-ți depășești propriile limite corporale și să descoperi nuanțe noi ale verbului a putea?

Hai la cursurile de Flexibility&Streching cu Hara, care te ghidează pas cu pas de la imposibil la posibil.

DANIELA- Instructor de Dansuri de societate, Dansul mirilor

Daniela-instructor-dans-de-societateEnergie neobosita, spirit ludic, bucuria perfectionarii. Sunt calitati care o descriu pe Daniela
Cata pasiune, atata viata. Cata munca, atata inspiratie – este crezul ei si metoda ei preferata de predare.

In copilarie s-a jucat mai mult cu pasii de dans decat cu papusile. La 10 ani a inceput  sa studieze temeinic balet. A intrat insa si in grupul de dans modern al scolii, iar la 12 ani si-a format propriul grup de dans, premiat la concursuri nationale.

Odata cu liceul, a absolvit cu nota maxima si cursurile Scolii Populare de Arta din Brasov. A devenit imediat colega cu fostii ei profesori si a predat cursuri de dans contemporan.
A participat cu brio la competitii de dans sportiv si la spectacole de prestigiu, unele dintre acestea in cadrul festivalului de muzica Cerbul de Aur.
Face parte de peste 15 ani dintr-o trupa de dans-teatru care si-a propus sa revolutioneze arta spectacolului si sa readuca sacrul si magia cu drepturi depline pe scenele contemporane.  Contribuie ca solista si coregrafa la scrierea acestei noi paradigme.

A urmat cu pasiunea care ii sta in fire cursuri de salsa si tango argentinian, stiluri pe care le practica si acum cu efervescenta.

Este o parte din sufletul grupului de Belly Dance – “Celestial Dancers”, format de Cristina Bauer si a contribuit la succesul acestuia in tara si in strainatate, in spectacole si concursuri internationale de anvergura.

Vrei sa simti la intensitate maxima savoarea dansului ? Daniela stie totul despre sarea si piperul acestei arte a imponderabilului.

MARIA- Instructor de actorie

Bethy-instructor-wave-danceSpontaneitate, creativitate sclipitoare, originalitate – calitati pe care Maria le are si le dovedeste din belsug.
Calitati care au ajutat-o sa absolve la inaltime Academia de Teatru si Film la clasa profesorilor Olga Tudorache si Adrian Pintea. Calitati care i-au distribuit roluri aplaudate la  scena deschisa in spectacole marca Bulandra, Teatrul National Bucuresti, Odeon, Tandarica, Teatrul Dramatic din Constanta, Teatrul de Papusi din Constanta si Sibiu.

In adolescenta Maria a urmat cursuri de teatru, dans si canto la Scoala Populara de Arta din Constanta, iar dupa absolvire a predat dans pentru elevi intre 3 si 19 ani.

A avut sansa de exceptie sa participe la pregatirile si repetitiile celebrei trupe a coregrafului Oleg Danovski, unde a invatat ca drumul spre dansul profesionist inseamna munca febrila, dar si bucuria de a darui si a te darui.

Coregrafiile pe care le-a creat si le-a interpretat in spectacole precum “Adunarea pasarilor”, “Poate zapada”, “Nu moartea, ci alta poveste”, “Jocul divin al vietii”, au intotdeauna stralucirea noului, a originalitatii, a surprizei.
A jucat stralucit roluri in care dansul  ocupa un loc aparte  Caliban din “Furtuna” dupa Shakespeare, Bachus din spectacolul “Melissa”, Cotofana din “Adunarea pasarilor”, Somnorosul din “Pasarea albastra” etc.

Iti suna interesant? Cursurile Mariei sunt un ghid catre lumile pe care le porti in tine, sunt o poarta catre jocul, bucuria si infinitatea lumii. Pornim?

 

Comments are closed.