Carmen

Instructor de streching

Carmen

Instructor de streching

Este creativa si tinde mereu spre perfectiune. A invatat cat de benefica este exigenta inca de cand a pasit pentru prima data in sala de gimnastica, la varsta de 6 ani. Au fascinat-o de atunci costumele de concurs si flexibilitatea fetelor. Si-a propus sa investeasca totul in noua ei pasiune, cu speranta ca va avea si ea dreptul de a imbraca acele costume.

La 15 ani, cand a intrat la Lotul national de juniori la gimnastica aerobica, si dupa ce a simtit de cateva ori la gat medaliile de argint si aur de la Campionatele europene, a inteles ca nu a ajuns acolo pe baza talentului, ci pe baza unor ani de munca zilnica.
“Cu munca si perseverenta totul este posibil”.

A invatat ce inseamna seriozitatea si lucrul in echipa, dar nu a invatat singura. Este foarte recunoscatoare oamenilor din jurul ei, care voluntar sau involuntar au reusit sa o ghideze, astfel incat a ajuns la un nivel la care nici nu visase.

Inca din perioada liceului s-a decis sa impartaseasca cu altii din experienta castigata in domeniul gimnasticii. Asa s-a hotarat sa se inscrie la Unefs.

A inceput sa predea din timpul facultatii. Era pentru prima data cand putea sa vada din exterior ca nu este vorba doar despre flexibilitate, ci despre o maniera eleganta in care un corp poate ajunge la capacitatea de a vorbi singur, de a exprima toate trairile pe care o persoana le poate acumula pe parcursul vietii.

Dupa 3 ani, a devenit absolventa a facultatii de educatie fizica si sport Unefs.

Este o fire energica si cu zambetul pe buze pentru ca ne confeseaza ea, doar asa poti interactiona frumos cu cei ce asteapta de la tine sa ii calauzesti spre progres.

Background:
absolventa a UNEFS Bucuresti
Hobbies:
vacantele, cititul, dansul, poze, make-up
Quote:
“Cu auto-disciplina totul este posibil”

cursuri

Stretching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. In nibh mauris cursus mattis molestie a.

Citeste mai mult