INTENSIVE POLE WEEK-END cu Pole Star NATALIA MESHCHERIAKOVA

În perioada 9-11 iunie 2017, Ecstatic Expansion Dance School se va bucura împreună cu cursantele de la clasa de pole dance, de un week-end intensiv la bară, cu multă adrenalină, condus de dansatoarea de elită, Natalia Meshcheriakova.

Din program:

Vineri (9 iunie 2017)
20:00-21:30 RUSSIAN HARDCORE
Workshop-ul include Flying Pole Combos, tranziții la podea, spin-uri și drops la nivel profesional. Simți adrenalina și îți folosești potențialul la maxim. O încălzire energică, material hardcore, cool down.

Sâmbătă (10 iunie 2017)
14:00-15:30 POLE FLOORWORK
Workshop-ul are la bază acel ceva special, care te ajută să fii creativă când realizezi elementele la podea, înveți să folosești spațiul din jurul tău în moduri cât mai diferite. Stat pe mâini, stat pe coate, spin-uri, floorflow, rostogoliri, joc cu picioarele. Ajungi să simți adevăratul gust al combo-urilor la podea, folosindu-te de bară. Tranziții pentru a urca pe bară de la podea și de a coborî de pe bară, pe podea. Fii pregătită să-ți folosești mâinile, coatele, umerii, genunchii, degetele, gâtul și să creezi multe tranziții de efect.

16:00-17:30 SPINNIG POLE
Totul despre bara mobilă, modalități “cool” de a face spin-urile să arate spectaculos, dinamic și nebunești 😊 Tranziții care îndulcesc spin-urile și le fac să apară delicate și ușoare. Spin-uri si trucuri care pot fi folosite doar la bara mobilă.

Duminică (11 iunie 2107)
Ora 9 dimineața, plecare către zona Bușteni.
12:00-13:30 STRECHING WORK- STRECH – CREATE – în poieniță 😊
Workshop-ul include poze inedite pentru stretching, pentru a-ți debloca flexibilitatea. Foare multe elemente de stretching, concepute special pentru dansatoarele la bară. Multe modalități de a-ți relaxa umerii, de a-ți întinde brațele, de a-ți îmbunătăți sfoara și șpagatul și de a deveni mai flexibilă.
Ne simțim bine în mijlocul naturii și ne bucurăm de o flexibilitate mai bună, sub îndrumarea profesională a Nataliei.

13:30-17:45 BONUS: Pole Photoshoot în natură, cu fotograf profesionist.
Ora 20 (aproximativ), întoarcere spre București. Detaliile despre drum le vom stabili la cursuri.

Tarif: 150 Euro EARLY BIRD – până pe 12 mai 2017.
După 12 mai 2017 – 185 euro.
În preț nu este inclus transportul până la munte. Va fi un cost suplimentar, aproximativ de 40 de lei persoană (dus-întors).

Obs. În caz de neprezentare la eveniment, suma este nerambursabilă.

*Event FULLY BOOKED

Despre NATALIA MESHCHERIAKOVA

Dansează la bară din 2007, de când a apărut prima școala în Moscova. De atunci s-a îndrăgostit de această artă magică, dar doar din 2013 a încheiat serviciul ei de birou și și-a dedicat tot timpul pentru pole dance. De atunci este cea mai fericită.
Nu are la bază niciun alt sport profesional, dar cu toate acestea, participă acum la competiții de nivel mondial. Așadar, totul este posibil dacă ai un scop clar și pui pasiune în el.

În decursul acestor ani, a câștigat National Russians Competitions de 3 ori și medalia de bronz la Arnold Classic Europe. Finalistă la World Pole Dance Championships în 2015 și la World Pole Cup în 2016. Câștigătoarea locului 3, la World Pole Dance Championships, din 2016.
A participat în juriu la mai multe competiții naționale în Rusia, Kasakhstan și World Pole Cup în Brazilia. O împlinește să călătorească în întreaga lume și să împărtășească din dragostea ei pentru pole dance și viziunea ei asupra lui.