În data de 18 septembrie 2016, între orele 18.30-20.00, va avea loc workshop-ul Pole Tricks and Transitions, cu pole star Natalia Meshcheriakovaall levels– la Ecstatic Expansion Dance School.
Accentul se pune pe învățarea de tranziții diferite, dintr-o mișcare în alta, într-un mod cât mai neobișnuit, pentru a surprinde spectatorii și pentru a evita metodele clasice de a intra și ieși din mișcările faimoase. Învățăm nu doar figuri noi, dar și combinații noi cu elemente bine cunoscute, pentru a ilustra un alt mod de abordare.

Câteva cuvinte despre Natalia Meshcheriakova.
Dansează la bară din 2007 de când a apărut prima școala în Moscova. De atunci s-a îndrăgostit de această artă magică, dar doar din 2013 a încheiat serviciul ei de birou și și-a dedicat tot timpul pentru pole dance. De atunci este cea mai fericită. Nu are la bază niciun alt sport profesional, dar cu toate acestea, participă acum la competiții de nivel mondial. Așadar, totul e posibil dacă ai un scop clar și pui pasiune în el. În decursul acestor ani, a câștigat National Russians Competitions de 3 ori și medalia de bronz la Arnold Classic Europe. Finalistă la World Pole Dance Championships în 2015 și la World Pole Cup în 2016. De asemenea, a participat în juriu la mai multe competiții naționale în Rusia, Kasakhstan și World Pole Cup în Brazilia. O împlinește să călătorească în întreaga lume și să împărtășească dragostea ei pentru pole dance și viziunea ei asupra lui.”

Atenție! Locurile sunt limitate. Maxim 10 persoane.
Plata se face în avans, la Ecstatic Expansion Dance School.
Se plătește suma integral și în caz de neprezentare la workshop, suma este nerambursabilă.
Tarif: 45 Euro/persoana

Ofertă specială:
Tarif redus pentru cele 3 workshop-uri (cele două cu Natalia si cel cu Alexandr): 100 Euro/persoană

pole-tricks-WEB