Avem onoarea să o avem ca invitată specială la Ecstatic Expansion Dance School, pe Natalia Meshcheriakova, din Rusia.
În data de 17 septembrie 2016, între orele 18.30-20.00 va avea loc workshop-ul Pole Tale – All Levels.
Coregrafie, arta de a simți muzica, de a spune o poveste spectatorilor cu ajutorul limbajului trupului. Învățăm o poveste și o spunem împreună cu ajutorul muzicii și a barei. La sfărșitul workshop-ului, vom avea în program un joc având la bază coregrafia pe care am învățat-o. Ne simțim bine, ne jucăm, ne distrăm și fiecare își exprimă înzestrările artistice.

Cum se descrie Natalia Meshcheriakova în câteva cuvinte?
”Dansez la bară din 2007 de când a apărut prima școala în Moscova. De atunci m-am îndrăgostit de această artă magică, dar doar din 2013 am încheiat serviciul meu de birou și mi-am dedicat tot timpul pentru pole dance. De atunci sunt cea mai fericită. Nu am la bază niciun alt sport profesional, dar cu toate acestea, particip acum la competiții de nivel mondial. Așadar, totul e posibil dacă ai un scop și pui pasiune în el. În decursul acestor ani, am câștigat National Russians Competitions de 3 ori și medalia de bronz la Arnold Classic Europe. Finalistă la World Pole Dance Championships în 2015 și la World Pole Cup în 2016. De asemenea am participat în juriu la mai multe competiții naționale în Rusia, Kasakhstan și World Pole Cup în Brazilia. Mă împlinește să călătoresc în întreaga lume și să împărtășesc dragostea mea pentru pole dance și viziunea mea asupra lui.”

Atenție! Locurile sunt limitate. Maxim 10 persoane.
Plata se face în avans, la Ecstatic Expansion Dance School. Se plătește suma integral și în caz de neprezentare la workshop, suma este nerambursabilă.
Tarif: 45 euro/persoana

Ofertă specială:
Tarif redus pentru cele 3 workshop-uri (cele două cu Natalia si cel cu Alexandr): 100 euro/persoană

POLE-TALE-WEB