Andreea

Instructor Oriental Fusion

Andreea

Instructor Oriental Fusion

Andreea dansează de la 16 ani, timp în care a participat la cursuri în România și în Polonia, unde a studiat Tribal Belly Dance cu April Rose, Devi Mamak si Hilde Cannoodt. Predă de 5 ani, este acreditată ca dansator profesionist și instructor și este instructorul de Oriental Fusion al școlii noastre de dans.

De când a început să danseze, Andreea a studiat numeroase stiluri - dansurile latino, de societate, balet, dans indian, dans contemporan.

Cel mai mult s-a focalizat însă pe Belly Dance și pe Tribal Fusion Belly Dance, care au fascinat-o prin forța, profunzimea și fluiditatea lor.

A început să îmbine într-un mod fascinant toate dansurille pe care le cunoaște, în dorința de a ajunge la înțelepciunea esențială a dansului, care se regăsește în toate formele sale și dincolo de acestea.

Filozofia ei este că dansul este universal și atunci când punem împreună stilurile și culturile și ne jucăm cu ele, experimentăm și alegem ceea ce ni se potrivește cel mai bine, ajungem să dansăm cu sufletul și să exprimăm tot ceea ce este cel mai frumos, mai profund și mai înalt în fiecare dintre noi. Exact cum spunea Marta Graham: dansul este limbajul secret al sufletului. De aceea îi plac așa de mult dansurile fusion.

Andreea a învățat prin dans nu doar expresivitate și tehnică, ci mult mai mult, despre încredere în sine, feminitate, bucurie, sănătate, sacralitate și prietenie între femei și crede că fiecare femeie ar trebui să danseze - cum spun cei de la Abba într-un cântec, să dansăm înainte de a învăța să mergem.

Background:
bellydance, dans sportiv
Hobbies:
dansul, astronomia, puzzle-urile
Quote:
"Pentru a obține cunoștințe, adaugă ceva în fiecare zi. Pentru a obține înțelepciune, îndepărtează ceva în fiecare zi." Lao Tzu

cursuri

Tribal Belly Dance

Curs de Tribal Belly Dance unde vom practica mișcările conștiente, libere, fluide și puternice și vom aborda componente tehnice din Tribal Fusion Belly.

Citeste mai mult

Belly Dance World Fusion

Cursul de Bellydance World Fusion este un cocktail de creativitate, bucurie și ritm, în care ne jucăm cu diferite stiluri explorându-le, îmbinându-le.

Citeste mai mult