Andreea

Andreea

Instructor de stretching

Este o fire energică, comunicativă și prietenoasă.  Perseverența, ambiția și seriozitatea sunt trăsături ce o definesc.
Licențiată în 2019 în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport la programul de Sport și Performanță Motrică, actuală masterandă  în anul al 2-le-a în cadrul aceleiași Universități, la programul de Educație Fizică și Activități Motrice de timp liber.
A practicat gimnastica aerobică de performanță timp de 12 ani, aparținând loturilor naționale de juniori și seniori, obținând titluri notabile la cele mai înalte competiții: vicecampioană mondială și europeană.
Încă din primii ani de facultate și până în prezent, Andreea predă și altora din talentul și cunoștințele sale.
Adoră sa lucreze cu oamenii, să interacționeze în diverse activități sportive.
Este creativă și tinde spre perfecțiune, încă de prima oară de când a intrat în sala de gimnastică la vârsta de 5 ani și a rămas impresionată de complexitatea mișcărilor caracterizate de mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor.
Andreea s-a dedicat aproape toată viața sportului și mișcării în general, și dorește să împărtășească cu voi dragostea față de mișcare și vă așteaptă cu drag la cursul de stretching!

Background:
absolventa a UNEFS Bucuresti
Hobbies:
vacanțele, cititul, dansul, arta fotografiei, make-up
Quote:
“Nu este niciodată ușor, trebuie doar să fii din ce în ce mai bun.”

cursuri

Stretching

Stretching - Activitatea de stretching joaca un rol important in rutina noastra de intretinere corporala. Mentine corpul tanar, armonios, relaxat si sanatos.

Citeste mai mult