Carmen

cursuri, scoala de dans, instructor de dans, Carmen instructor stretching

Carmen

Instructor de streching

Este creativa si tinde mereu spre perfectiune. A invatat cat de benefica este exigenta inca de cand a pasit pentru prima data in sala de gimnastica, la varsta de 6 ani. Au fascinat-o de atunci costumele de concurs si flexibilitatea fetelor. Si-a propus sa investeasca totul in noua ei pasiune, cu speranta ca va avea si ea dreptul de a imbraca acele costume.

La 15 ani, cand a intrat la Lotul national de juniori la gimnastica aerobica, si dupa ce a simtit de cateva ori la gat medaliile de argint si aur de la Campionatele europene, a inteles ca nu a ajuns acolo pe baza talentului, ci pe baza unor ani de munca zilnica.
“Cu munca si perseverenta totul este posibil”.

A invatat ce inseamna seriozitatea si lucrul in echipa, dar nu a invatat singura. Este foarte recunoscatoare oamenilor din jurul ei, care voluntar sau involuntar au reusit sa o ghideze, astfel incat a ajuns la un nivel la care nici nu visase.

Inca din perioada liceului s-a decis sa impartaseasca cu altii din experienta castigata in domeniul gimnasticii. Asa s-a hotarat sa se inscrie la Unefs.

A inceput sa predea din timpul facultatii. Era pentru prima data cand putea sa vada din exterior ca nu este vorba doar despre flexibilitate, ci despre o maniera eleganta in care un corp poate ajunge la capacitatea de a vorbi singur, de a exprima toate trairile pe care o persoana le poate acumula pe parcursul vietii.

Dupa 3 ani, a devenit absolventa a facultatii de educatie fizica si sport Unefs.

Este o fire energica si cu zambetul pe buze pentru ca ne confeseaza ea, doar asa poti interactiona frumos cu cei ce asteapta de la tine sa ii calauzesti spre progres.

Background:
absolventa a UNEFS Bucuresti
Hobbies:
vacantele, cititul, dansul, poze, make-up
Quote:
“Cu auto-disciplina totul este posibil”

cursuri