Diana

Diana

Instructor de Power Pole


Pasiunea Dianei pentru dans a început la vârsta de 11 ani, descoperind și Pole Dance la vârsta de 13 ani. Până a ajuns să aibă ocazia să practice acest sport în 2019, a trecut printr-o multitudine de provocări cu dansul. Cel mai mult a practicat commercial dance, concentrându-se mai ales pe hip hop. 

În timpul liceului a realizat coregrafii, cu 20-30 de perfomeri, alături de alte colege, pentru diferite evenimente. A făcut parte din echipa de majorete a Colegiului Național „Unirea” Focșani, fiind și lidera timp de 2 ani (2015-2017). 

Diana are o atracție și pentru genul de muzică kpop, de aici provenind și orele nenumărate dedicate dansului. Din 2017 până în 2021 a făcut parte și dintr-o trupă de kpop cover, alături de care a luat locul 3 la Romania K-pop Cover Contest, în 2020.

 

În 2019 a început călătoria sa în universul Pole Dance. Fiind caracterizată de multă determinare, consistență în practică și perseverență exemplară Diana s-a hotărât să se înscrie la Campionatul Național de Artistic Pole.

    •  În anul 2021 a participat la categoria Amatori și a câștigat locul 1, la Campionatul Național de Artistic Pole, fiind campioană națională.

    •  În 2022, la categoria Pro, a obținut locul 2, la Campionatul Național de Artistic Pole.

A impresionat în fiecare an juriul printr-o muzicalitate deosebită, perfecțiune în execuția mișcărilor și creearea unui spațiu magic pe tot timpul execuției coregrafiei.

Diana a început să predea Pole Sport din 2022. Bucuria ei cea mai mare la cursuri este când sărbătorește împreună cu studentele ei executarea corectă a mișcărilor și când asistă la progresul lor.

În prezent, ea studiază la Facultatea de Arhitectură, din cadrul UAUIM și așteaptă cu nerăbdare să-și termine studiile pentru a trece la următorul pas în viață.

Vino alături de Diana la EEDS și descoperă fascinația și mirajul dansului la bară.

Background:
commercial dance (hip hop, kpop, heels), Pole Dance
Hobbies:
dansul, desenul, limbile străine
Quote:
”One must have chaos to be able to give birth to a dancing star” - Friedrich Nietzsche

cursuri

Power Pole

Power Pole este cursul ideal pentru cine preferă antrenamentele matinale, dorește o îmbunătățire accelerată a condiției fizice și perfecționarea mișcărilor de bază din dansul la bară.

Citeste mai mult