Elena

Elena

Instructor de Exotic Pole

Mișcarea a fost mereu o parte importantă în viața Elenei, de la vârsta de 14 ani a practicat echitație de performanță, sărituri peste obstacole, mai bine de zece ani. 

La 18 ani a început să practice yoga și ulterior bodyart, devenind instructor acreditat international în 2017.  Fiind o persoană curioasă și cu spirit de aventură, dornică să descopere alte culturi, s-a mutat în Vietnam pentru un an și jumătate în 2018, unde a început totul. A ajuns la studio-ul de Pole Dance din pură curiozitate și din dorința de a încerca ceva nou.

Prima oră de Pole Dance i-a adus aminte de prima oră de echitație, la o distanță de 10 ani a simțit același entuziasm și convingere că din acel moment dansul la bară va face parte din viața sa. Timp de un an a continuat să se antreneze în Hanoi, dansul la bară și stretching-ul devenind nelipsite din rutina sa.

Întoarsă în țară, fascinația pentru acest sport a continuat să crească și s-a extins către aerial hoop și Exotic Pole, apucându-se temeinic de amândouă. 
În 2021 a participat la Campionatul Național de Aerial Hoop Sports, divizia amatori, unde a obținut locul I. Din acel moment și-a dat seama cât de mult îi place să fie în fața publicului. În același an au urmat colaborări cu coregrafii la bară pentru clipuri muzicale și reprezentații live la concerte.

 În 2022 a participat într-un spectacol de Pole Dance, organizat la teatrul Aristotelio din Salonic, unde a locuit pentru 6 luni. 

Atunci când predă, Elena pune accent pe conștientizarea propriului corp și pe execuția corectă și în siguranță a mișcărilor, dar și pe dezvoltarea propriului stil. În cadrul orelor de Exotic Pole, studenții au ocazia să își dezvolte imaginația și flow-ul, ieșind din zona de confort.  

Te așteptăm la orele de Exotic Pole alături de Elena, unde vei avea ocazia să îți descoperi corpul și să te reinventezi!

Background:
echitație, yoga, bodyart, pole dance, aerial hoop
Hobbies:
călătoriile, surfing, cititul, boardgames
Quote:
„Descoperă-ţi elementele unice, apoi disciplinează-te ca să te dezvolţi.” - Jim Sundberg

cursuri

Exotic Pole

Vrei să-ți amplifici feminitatea? Să descoperi valențe noi ale personalității tale? Cursurile de Exotic Choreo Dance și Exotic Tricks sunt exact ceea ce cauți.

Citeste mai mult