Mihaela

scoala de dans, cursuri de dans, instructoare dans, Mihaela instructoare de dans, instructoare partyrobics

Mihaela

Instructor PARTYROBICS®

Libertate de expresie, conexiune, pasiune – acestea sunt lucrurile care se regăsesc la baza tuturor lucrurilor, pe care le face Mihaela.

Mihaela a iubit dintotdeauna dansul, pentru ca îi oferă de fiecare dată posibilitatea de a se exprima și de a-și elibera emoțiile.

Deși nu are o educație formală anterioara în dans, în momentul prezent este singurul instructor certificat de Partyrobics® din România.

Mihaela este de profesie trainer certificat și consultant în marketing, domenii în care comunicarea este esențiala. Iar dansul este pentru ea tot o forma de comunicare – cu sinele și cu exteriorul.

Este o fire activă și urmează cursuri de Pole Dance, ca metodă de întreținere fizică. De când a început cursurile, a evoluat foarte mult și chiar a câștigat la concursul “Love to Pole Dance”, din luna iulie 2016, locul 3, impresionând prin originalitatea coregrafiei și expresivitate artistică.

Consideră că este important să ai grijă de tine și de corpul tău. De aceea, este pasionată de work-out de calitate, de gătit și de tot ce înseamnă stil de viață sănătos.

De Partyrobics® s-a îndrăgostit de prima dată când a participat la un curs, iar a preda acest concept de antrenament în România, vine ca o completare perfectă la restul activitaților sale, prin care îsi dorește să livreze fericire și libertate celor din jur.

Și-a obținut certificatul de instructor Partyrobics® și Partyrobics® Body Shape în Belgia, în urma unui curs cu Katarzyna Mortoń (Kate), inventatoarea conceptului. Pentru ea, acest curs, este unul care nu se povestește, ci se trăiește.

Îți dorești un curs în care să fii TU, în toata autenticitatea ta, și care să te ajute să îți dezvolți relația cu corpul tău?

Vino la Partyrobics®, unde petrecerea este mereu în toi și ai parte de un work-out pe cinste!

Background:
singurul instructor acreditat Partyrobics® din Romania
Hobbies:
work-out de calitate, gătitul, healthy life-style
Quote:
“Dansul este puţină nebunie care ne face tuturor mult bine.” – Edward Demby

cursuri