Cursurile Noastre de Dans în Bucuresti

Pole Kids

Cursul de Pole Fitness pentru copii este un curs de natură strict sportivă. Află care sunt doar câteva dintre benefeciile cursului de Pole Kids.

Instructor: Roxy

Citeste mai mult

Belly Dance

Belly dance - Va invitam la un dans oriental impreuna cu dansatoare profesioniste din cadrul scolii noastre de dans. Momente de relaxare prin miscare!

Instructor: Cristina Bauer

Citeste mai mult

Pole Dance Art

Pole Dance Art - Ecstatic Expansion va ofera cursul de dans la bara ce combina stilurile Pole Fitness si Pole Art. ⭐ Devii mai flexibila si armonioasa corporal

Instructor: Ely

Citeste mai mult

Stretching

Stretching - Activitatea de stretching joaca un rol important in rutina noastra de intretinere corporala. Mentine corpul tanar, armonios, relaxat si sanatos.

Instructor: Carmen

Citeste mai mult

Burlesque

Cursuri Burlesque - Fii sexi, provocatoare si sofisticata cu miscari jucause, indraznete si coregrafii pline de energie. ⭐ Danseaza cu pasiune. ⭐ Traieste!

Instructor: Camy

Citeste mai mult

Petrecere burlacite

Petrecere burlacite sau Bachelorette Party - Scoala noastra de dans vine in intampinarea acestei zile speciale de petrecere cu idei distractive si sexi.

Instructor: Ely

Citeste mai mult

Dansul Mirilor

Lectii dansul mirilor - pentru cele mai emotionante si frumoase momente ale nuntii, ce conecteaza intr-un mod special pe unul cu celalalt. Cursuri si repetitii.

Instructor: Daniela

Citeste mai mult

PARTYROBICS®

PARTYROBICS® - iti ofera un antrenament intens, distractiv si sexy in acelasi timp. Experimenteaza miscari din toate stilurile de dans si tonifica-ti corpul.

Instructor: Mihaela

Citeste mai mult

Tribal Belly Dance

Tribal Belly Dance - este un stil de dans modern de belly dance cu miscarile constiente, libere, fluide si puternice. Va invitam la acest curs plin de frumusete

Instructor: Andreea

Citeste mai mult

keep track of our amazing upcoming events

Workshop-uri dintr-o gamă variată de stiluri de dans
Invitați speciali: campioni mondiali #PoleSuperStars
Shows: Pole Silks și Pole Doubles