Cursuri de Dans

Pole Kids

Cursul de Pole Fitness pentru copii este un curs de natură strict sportivă. Află care sunt doar câteva dintre benefeciile cursului de Pole Kids.

Instructor: Roxy

Citeste mai mult

Belly Dance

Belly dance - Va invitam la un dans oriental impreuna cu dansatoare profesioniste din cadrul scolii noastre de dans. Momente de relaxare prin miscare!

Instructor: Cristina Bauer

Citeste mai mult

Pole Dance Art

Pole Dance Art - Ecstatic Expansion va ofera cursul de dans la bara ce combina stilurile Pole Fitness si Pole Art. ⭐ Devii mai flexibila si armonioasa corporal

Instructor: Ely

Citeste mai mult

Stretching

Stretching - Activitatea de stretching joaca un rol important in rutina noastra de intretinere corporala. Mentine corpul tanar, armonios, relaxat si sanatos.

Instructor: Andreea

Citeste mai mult

Burlesque

Cursuri Burlesque - Fii sexi, provocatoare si sofisticata cu miscari jucause, indraznete si coregrafii pline de energie. ⭐ Danseaza cu pasiune. ⭐ Traieste!

Instructor: Camy

Citeste mai mult

Petrecere burlacite

Petrecere burlacite sau Bachelorette Party - Scoala noastra de dans vine in intampinarea acestei zile speciale de petrecere cu idei distractive si sexi.

Instructor: Ely

Citeste mai mult

Dansul Mirilor

Lectii dansul mirilor - pentru cele mai emotionante si frumoase momente ale nuntii, ce conecteaza intr-un mod special pe unul cu celalalt. Cursuri si repetitii.

Instructor: Daniela

Citeste mai mult

Tribal Belly Dance

Tribal Belly Dance - este un stil de dans modern de belly dance cu miscarile constiente, libere, fluide si puternice. Va invitam la acest curs plin de frumusete

Instructor: Andreea

Citeste mai mult

keep track of our amazing upcoming events

Workshop-uri dintr-o gamă variată de stiluri de dans
Invitați speciali: campioni mondiali #PoleSuperStars
Shows: Pole Silks și Pole Doubles