Ana

Ana

Instructor de Twerk

Pentru Ana dansul înseamnă libertate și conectare la sine, un mijloc de exprimare și totodată un mod de a fi. E plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze. Așa vă așteaptă și în sala de dans!

Ana s-a împrietenit cu dansul la o vârstă fragedă prin balet, apoi a cochetat cu mai multe stiluri, dorind să se dezvolte în primul rând ca persoană. A practicat si dans sportiv de performanță, continuând experiența dansului în pereche la salsa și bachata.

Deși a început ca o pasiune, Ana s-a convins că dansul înseamnă mult mai mult pentru ea în momentul în care a descoperit cursurile de Heels Dance. De atunci, se antrenează și se perfecționează cu seriozitate alături de profesioniștii din industrie, mai ales în stiluri feminine precum Twerk si Heels.

Stilul ei personal este conturat de elemente senzuale, mișcări de Twerk comercial sau inspirat din Dancehall, toate îmbrăcate de o atitudine sexy, feminină, ce emană încredere și iubire de sine.

 

 

 

Background:
Informatică, Inteligență Artificială aplicată în muzică
Hobbies:
Be Young, Wild & Free!
Quote:
Spiritualitate, Mindfulness, Călătorit, Cântat

cursuri

Twerk

Cursul de Twerk este un mod distractiv de a face mișcare și a-ți descoperi energia feminină. Este un prilej să te conectezi la tine și să scapi de inhibiții. 

Citeste mai mult