Cristina Bauer

scoala de dans, cursuri de dans, instructoare dans, Cristina instructoare de dans, instructoare belly dance

Cristina Bauer

Instructor Belly Dance

Prospetime, creativitate debordanta, profesionalism.
Deviza ei? Poti mai mult. Fa tot ce poti. Fii tot ce poti.

Coregrafa, instructoare de dans, impresar artistic si fondator al Ecstatic Expansion Dance School, Cristina Bauer este absolventa a I.E.F.S din Bucureşti, cu o cariera de peste un deceniu in gimnastica de performanta.

S-a specializat ca profesoara de dans si coregrafa, a pregatit elevi multipremiati la concursuri nationale. A predat gimnastica aerobica la cluburi particulare timp de 10 ani.

In 2004 a inceput sa predea cursuri de Belly Dance.
Infiinteaza prestigiosul grup de dans oriental “Celestial Dancers”, cu spectacole si turnee de rasunet in tara si in strainatate. "Celestial Dancers" castiga locul al II-lea la concursul de Belly Dance, Slovenia in 2006, locul I la concursul de la Madrid, in 2007, participa la emisiuni PRO TV, TVR, Kanal D, este invitata la programe ale televiziunilor straine.

Cristina Bauer a studiat Belly Dance cu profesori renumiti; in perioada 2007 – 2012 participa la workshopurile Katerinei Setrova (Cehia) si ale lui Wael Mansour (Egipt). Obtine atestat de impresar artistic in 2002 (reinnoit 2013)si certificat ca formator de formatori (Ministerul Educaţiei).

Vrei mai mult ? Cristina Bauer e profesorul de care ai nevoie.
Pentru ca poti mai mult. Fa tot ce poti, fii tot ce poti.

Background:
absolventa a UNEFS Bucureşti, instructor de dans acreditat
Hobbies:
dansul si Yoga
Quote:
“Dansul este limbajul ascuns al sufletului” – Martha Graham

cursuri

Belly Dance

Belly dance - Va invitam la un dans oriental impreuna cu dansatoare profesioniste din cadrul scolii noastre de dans. Momente de relaxare prin miscare!

Citeste mai mult