Daniela

scoala de dans, instructori dans, Daniela instructor dans, dansul mirilor, Daniela instructor dansul mirilor

Daniela

Instructor dansuri societate

Energie neobosita, spirit ludic, bucuria perfectionarii. Sunt calitati care o descriu pe Daniela
Cata pasiune, atata viata. Cata munca, atata inspiratie – este crezul ei si metoda ei preferata de predare.

In copilarie s-a jucat mai mult cu pasii de dans decat cu papusile. La 10 ani a inceput sa studieze temeinic balet. A intrat insa si in grupul de dans modern al scolii, iar la 12 ani si-a format propriul grup de dans, premiat la concursuri nationale.

Odata cu liceul, a absolvit cu nota maxima si cursurile Scolii Populare de Arta din Brasov. A devenit imediat colega cu fostii ei profesori si a predat cursuri de dans contemporan.
A participat cu brio la competitii de dans sportiv si la spectacole de prestigiu, unele dintre acestea in cadrul festivalului de muzica Cerbul de Aur.
Face parte de peste 15 ani dintr-o trupa de dans-teatru care si-a propus sa revolutioneze arta spectacolului si sa readuca sacrul si magia cu drepturi depline pe scenele contemporane. Contribuie ca solista si coregrafa la scrierea acestei noi paradigme.

A urmat cu pasiunea care ii sta in fire cursuri de salsa si tango argentinian, stiluri pe care le practica si acum cu efervescenta.

Este o parte din sufletul grupului de Belly Dance – “Celestial Dancers”, format de Cristina Bauer si a contribuit la succesul acestuia in tara si in strainatate, in spectacole si concursuri internationale de anvergura.

Vrei sa simti la intensitate maxima savoarea dansului ? Daniela stie totul despre sarea si piperul acestei arte a imponderabilului.

Background:
instructor dansuri de societate, dansator acreditat de Ministerul Educației
Hobbies:
natura, dansul liber, poeziile
Quote:
“Dansul e un secret al mişcării.” – Marin Tarangul

cursuri

Dansul Mirilor

Lectii dansul mirilor - pentru cele mai emotionante si frumoase momente ale nuntii, ce conecteaza intr-un mod special pe unul cu celalalt. Cursuri si repetitii.

Citeste mai mult