Ely

Dans la bara, pole dance, petrecere burlacite, Ely, instructoare dans

Ely

Instructor de Pole Art, Pole Sport, Power Pole, Pole Contemp; fondator Pole Art Romania

Dorința de explorare, entuziasm, sete de perfecțiune – nu sunt doar cuvinte, ci cartea ei secretă de vizită.

“Dacă privești în tăcere un dansator, corpul său va fi muzica. Dacă dai drumul la muzică, acel trup va deveni o prelungire a ceea ce auzi.”

Este idealul care o motiveaza pe Ely să-și provoace permanent limitele. Să-și cultive neobosita talentul nativ care i-a făcut pe primii ei profesorii ei să exclame: “Ai dansul în sânge.”

Este mereu în căutare de noi experiențe artistice și lăuntrice, care-i permit să exprime complexitatea și frumusețea vieții. Ely și-a împlinit vocația urmând cursuri intensive de Pole Dance și Belly Dance. Practică primele doua stiluri la înalt nivel profesionist. A studiat, printre altele balet, twerking, street dance, dancehall și salsa.

 

 

Instructor acreditat international de Pole Fitness și Sport (nivelul incepator, intermediar si avansat), Ely s-a antrenat și cu Natalia Meshcheriakova, câștigătorea locului 3 la Campionatul Mondial de Pole Dance și Fitness 2016.

A absolvit cursurile școlii de dans Ecstatic Expansion și a obținut diploma de dansator acreditată de Ministerul Educației.
S-a alăturat echipei Ecstatic Expansion ca instructor și coregraf de Pole Dance Art. Lider și elementul liant al #poledreamteam.

Având marca EEDS, a organizat și coregrafiat primele spectacole din România de Pole Dance Art, Pole and Silks (bară cu eșarfe), Lyra Pole (bară cu cerc) care s-au bucurat de un mare succes.

A organizat în septembrie 2019 prima tabără internațională de Pole Art, la Fundata: Pole Art Romania Camp. Invitați principali au fost campioni mondiali Natalia Meshcheriakova și Evgeny Greshilov.

A realizat 5 ediții de concursuri de dans la bară locale, Love To Pole Dance (2015, 2016, 2017, 2018, 2019).

Din 2017 a inițiat Black Sea Pole Escape: împreună cu studentele ei, merge în fiecare vară la Marea Neagră într-o escapadă care are ca tema dansul liber la bară pe plajă, ședinte foto pe plajă, fun&bonding.

A pregătit pentru Campionatul Național de Pole Sport din 2021 și 2022 studentele ei, unde majoritatea au câștigat locuri pe podium.

Îți dorești să trăiești fără limite bucuria de a-ți exprima unicitatea? Să descoperi dansul care vorbește cel mai bine despre ceea ce ești cu adevărat? Bun venit la cursurile lui Ely.

Background:
trainer Pole Sport, dansator profesionist, profesoară de limba engleză
Hobbies:
călătoriile, cititul, montaj video,documentarele despre natură și animale
Quote:
“Dansul este un poem în care fiecare mişcare este un cuvânt.” – Mata Hari

cursuri

Pole Dance Art

Pole Dance Art - Ecstatic Expansion va ofera cursul de dans la bara ce combina stilurile Pole Fitness si Pole Art. ⭐ Devii mai flexibila si armonioasa corporal

Citeste mai mult

Power Pole

Power Pole este cursul ideal pentru cine preferă antrenamentele matinale, dorește o îmbunătățire accelerată a condiției fizice și perfecționarea mișcărilor de bază din dansul la bară.

Citeste mai mult

Petrecere burlacite

Petrecere burlacite sau Bachelorette Party - Scoala noastra de dans vine in intampinarea acestei zile speciale de petrecere cu idei distractive si sexi.

Citeste mai mult