Ely

Dans la bara, pole dance, petrecere burlacite, Ely, instructoare dans

Ely

Instructor de Pole Fitness

Dorinta de explorare, entuziasm, sete de perfectiune – nu sunt doar cuvinte, ci cartea ei secreta de vizita.
“Daca privesti in tacere un dansator, corpul sau va fi muzica. Daca dai drumul la muzica, acel trup va deveni o prelungire a ceea ce auzi.”

Este idealul care o motiveaza pe Ely sa-si provoace permanent limitele. Sa-si cultive neobosita talentul nativ care i-a facut pe primii ei profesorii ei sa exclame: “Ai dansul in sange.”

Este mereu in cautare de noi experiente artistice si launtrice, care-i permit sa exprime complexitatea si frumusetea vietii. Ely si-a implinit vocatia urmand cursuri intensive de Pole Dance, Belly Dance. Practica primele doua stiluri la inalt nivel profesionist. A studiat, printre altele balet, burlesque, twerking, dans contact, wave dance, street dance, dancehall si salsa.

Instructor acreditat international de Pole Fitness (nivelul incepator, intermediar si avansat), Ely s-a antrenat in Pole Fitness si cu Natalia Meshcheriakova, castigatorea locului 3 la Campionatul Mondial de Pole Dance si Fitness 2016.
A absolvit cursurile scolii de dans Ecstatic Expansion si a obtinut diploma de dansator acreditata de ANC.
S-a alaturat echipei Ecstatic Expansion ca instructor de Pole Dance Art.

Iti doresti sa traiesti fara limite bucuria de a-ti exprima unicitatea? Sa descoperi dansul care vorbeste cel mai bine despre ceea ce esti cu adevarat? Bun venit la cursurile lui Ely.

Background:
instructor acreditat international de Pole Fitness – all levels
Hobbies:
călătoriile, cititul, montaj video
Quote:
“Dansul este un poem în care fiecare mişcare este un cuvânt.” – Mata Hari

cursuri

Pole Dance Art

Pole Dance Art - Ecstatic Expansion va ofera cursul de dans la bara ce combina stilurile Pole Fitness si Pole Art. ⭐ Devii mai flexibila si armonioasa corporal

Citeste mai mult

Petrecere burlacite

Petrecere burlacite sau Bachelorette Party - Scoala noastra de dans vine in intampinarea acestei zile speciale de petrecere cu idei distractive si sexi.

Citeste mai mult