Iustina

Iustina

Instructor de Pole Dance Art

Creativitatea, muzicalitatea  și dorința exprimării sentimentelor prin artă sunt principalele caracteristici care au motivat-o pe Iustina să practice Pole Dance.

Cochetând cu lumea artistică încă de mică, prin urmarea cursurilor de pian timp de 8 ani și nu numai, Iustina descoperă dansul ca formă de expresie în anul 2018, în timpul primului curs de Pole Art din cadrul școlii de dans Ecstatic Expansion Dance School, aceasta fiind prima interacțiune cu acest sport.

Încă de la prima lecție, datorită combinației armonioase între grație și forță, această primă experiență s-a transformat ușor-ușor în una dintre cele mai mari pasiuni, fiind alimentate de dorința de perfecționare. Acest lucru a motivat-o să participe la Campionatul Național de Pole Sport (2021), secțiunea Amatori, unde a obținut locul 4.

Absolventă a Facultății de Istorie, Universitatea din București, profesoară în sistemul de învățământ  preuniversitar, Iustina a reușit să își îmbine cele două mari pasiuni (predatul și exprimarea artistică) în anul 2022, când a început să predea primele lecții de Pole Dance – nivel începător în cadrul EEDS.

Astfel, fascinația inițială față de Pole Dance s-a transformat de-a lungul celor patru ani în principala activitate care îi aduce împlinire, încredere în sine și libertate, stând la baza dezvoltării armonioase, atât pe plan fizic, cât și pe plan emoțional.
Îmbarchează-te împreună cu Iustina în călătoria în universul fascinant al dansului la bară!

Background:
absolventă a Facultății de Istorie, Universitatea din București, profesoară în sistemul de învățământ preuniversitar
Hobbies:
lectură, plimbările lungi, gătit, și nu în ultimul rând, de gaming, mai ales în cadrul reuniunilor cu prietenii
Quote:
„Dansul elimină granița dintre trup și suflet” - Curt Sachs

cursuri

Pole Dance Art

Pole Dance Art - Ecstatic Expansion va ofera cursul de dans la bara ce combina stilurile Pole Fitness si Pole Art. ⭐ Devii mai flexibila si armonioasa corporal

Citeste mai mult