Moana

Moana

Instructor de Exotic Pole

Muzica și dansul au reprezentat mereu o bucurie pentru Moana, de mică luând lecții de balet și pian. În copilărie a încercat diverse sporturi precum gimnastică, baschet, tenis, dar niciunul nu a reușit să o captiveze pe deplin. 

În 2019, după ce a absolvit a Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, s-a mutat la Berlin în căutarea unor noi experiențe. O colegă i-a împărtășit că practică Pole Dance. Neștiind ce implică și stârnită de curiozitate, Moana început să ia lecții private acasă la acea colegă. În acele lecții informale s-a legat o prietenie, dar s-a și aprins o scânteie de interes pentru Pole Dance.

Până la mutarea înapoi în București, Pole Dance a rămas pe planul doi. Însă în ianuarie 2022, când s-a întors în România, a început să frecventeze regulat cursurile de Pole Art la Ecstatic Expansion Dance School. Aici și-a descoperit casa de suflet pentru Pole Dance. Alături de instructoarele de la EEDS și comunitatea specială și foarte frumoasă, și-a descoperit o mare pasiune.

Tot în 2022 a avut prima interacțiune cu Exotic Pole, care i-a dezvăluit o nouă latură a dansului la bară. Sentimentele de libertate, de exprimare a feminității și de senzualitate au cucerit-o, Exotic Pole devenind un interes major.
Pole Art și Exotic Pole reprezintă o parte esențială din viața Moanei și nu-și poate imagina viața fără dansul la bară.
A atins nivele de excelență prin practică constantă. Pole dance i-a adus atât beneficii fizice, cât și mentale, pe care își dorește să le împartă cu alții. Crescând într-un mediu bilingv, atât limba română cât și cea engleză îi sunt native. 
Moana te invită la orele de Exotic Pole să îți redescoperi latura feminină și să fii surprinsă de ce poate face corpul tău!

Background:
Absolventa a Facultatii de Inginerie in Limbi Straine, Unversitatea Politehnica, Inginer de date
Hobbies:
Board games, nail art, lectura
Quote:
“The purpose of our lives is to be happy.” - Dalai Lama

cursuri

Exotic Pole

Vrei să-ți amplifici feminitatea? Să descoperi valențe noi ale personalității tale? Cursurile de Exotic Choreo Dance și Exotic Tricks sunt exact ceea ce cauți.

Citeste mai mult