Monica

Monica

Instructor de Belly Dance

Entuziasm, perseverență, susținerea feminității prin dans, pasiune pentru Belly Dance și cultura orientală, sunt doar câteva valențe ale personalității fermecătoare a Monicăi.

Monica este dansatoare profesionistă și instructor de Belly Dance, deși a terminat cursurile Academiei de Studii Economice (diplomă în Cibernetică Economică și master în Marketing Internațional). Dansul este pentru ea mai mult decat un hobby, este o disciplină de la care nu face abatere de 10 ani, un stil de viață sănătos și care îi oferă satisfacție și împlinire personală.

În copilărie a urmat 4 ani cursurile de balet ale Operei Naționale Române la clasa d-nei Magdalena Rovinescu și de atunci s-a infiripat iubirea pentru scenă și dans, costume și muzică.

Prin practică constantă, dedicație, nenumarate ore de repetiții în studiourile de dans, participare la workshop-uri cu profesori din țară, dar și din mediul internațional, Monica a elevat dansul ei la un nivel profesionist. Este într-o continuă perfecționare și savurează această călătorie către autocunoaștere, feminitate și terapie prin dans.

În perioada 2013-2021 a participat la multiple workshopuri și cursuri fizice cât și online, cu diverși profesori internaționali: Najla Ferreira, Nattalie Hagge, Suheil, Nadejda Stoikova, Kira Lebedeva, Didem, Sema Yildiz, Alexey Riaboshapka, Yuliana Voronina, Alla Kushnir, Margarita Savchenko, Fleur Estelle Dance Company London etc.

În 2016 a obținut diploma de Dansator Profesionist acreditată de Ministerul Educației, la Ecstatic Expansion Dance School. În timpul examenului a impresionat comisia cu o performanță magică și cu talentul ei electrifiant. În 2017 a obținut certificarea Formator de formatori acreditată de același minister.

A început să predea din 2017 cursuri de dans oriental, la început pe cont propriu, apoi la o altă școală de dans, iar în prezent este onorată și bucuroasă că face parte din echipa de intructori dedicați ai EEDS.

În 2022 a obținut trei premii la competiții de dans:

    • Locul III la concursul Dance Revolution Festival

    • Locul I la Dancero 

    • Locul I la concursul Instinct Dance.

Hai și tu la clasele Monicăi pentru a împărtăși pasiunea comună pentru Belly Dance!

Background:
instructor de dans acreditat
Hobbies:
dansul și psihologia
Quote:
“Carpe Diem”

cursuri

Belly Dance

Belly dance - Va invitam la un dans oriental impreuna cu dansatoare profesioniste din cadrul scolii noastre de dans. Momente de relaxare prin miscare!

Citeste mai mult