Pole Sport Kids

Pole Sport Kids

Pole Sport pentru copii -
Pole Kids

Cursul de Pole Sport pentru copii – Pole Kids – este un curs de natură strict sportivă.

Atât fetele cât și băieții sunt învățați cum să folosească aparatul vertical, pentru a dezvolta rezistența la efort, coordonarea și flexibilitatea, fiind îndrumați cu răbdare de o persoană certificată.

Copilul tău are înzestrări sportive, dar nu știi ce tip de sport i s-ar portrivi cel mai bine?

Află care sunt doar câteva dintre benefeciile cursului de Pole Sport pentru copii – Pole Kids.

De ce să-ți înscrii copilul la cursul de Pole Kids:

  • Dezvoltă motricitatea, inclusiv simțul echilibrului și conștientizarea spațială;
  • Implică elemente din antrenamentele atletice: forță, flexibilitate, disciplină și rezistență;
  • Dezvoltă aceleași căi neurologice care se formează în timpul proceselor de creativitate, raționament și cele analitice, ca orice alt sport care implică coregrafii (combo-uri);
  • Încurajează lucrul în echipă și un stil de viață mai sănătos, oferind în același timp o experiență distractivă, care menține copiii pe deplin angajați, pe tot parcursul cursului;
  • Pole Sport pentru copii este „timp de joacă structurat”. Este similar din anumite puncte de vedere chiar cu gimnastica pe bara de orizontală, pentru că implică elemente de balans, învârtire și inversiuni.

Precizăm că NU se predă pole exotic, ci este o vorba de o împletire a unei componente artistice și atletice în egală măsură.

Pole Sport pentru copii este o activitate excelentă pentru dezvoltarea și tonifierea armoniasă a corpului fizic, deoarece lucrăm cu greutatea corpului. Ne antrenăm temeinic, într-o atmosferă plăcută și relaxantă, și ne distrăm copios.

Vreau să-mi înscriu copilul la cursul de Pole Kids. Ce trebuie să știu?

Vârsta: între 4 și 12 ani.

Echipament pentru sală: maiou/tricou/bustiera; pantaloni scurți pentru sport - să nu fie din material de blug, cu nasturi metalici, sau fermoar; în special pentru sezonul rece: opincuțe de balet sau șosete – ideal antiderapante.

În ziua cursului nu se folosește cremă pe corp, deoarece se alunecă apoi foarte ușor de pe bară.

Pentru a participa la un curs de Pole Kids este necesară venirea la sală cu 10/15 minute mai devreme de ora stabilită pentru începere, pentru îmbrăcarea cu echipamentul de antrenament.

Sala are în dotare 5 bare mobile/fixe profesionale X-POLE; 4 saltele pentru bare; 1 Aerial Hoop (cerc); 1 Silks (eșarfe); 3 Pole Silks (eșarfe cu bară).

Un curs durează 60 de min.

La cursurile de Pole Kids participarea se face doar pe bază de programare. O grupă cuprinde maxim 12 persoane.

Tarifele pentru o sedință individuală sau un abonament Happy, Delighted sau Ecstatic le găsești AICI.

Dance your passion and be fit!

Programari de luni până vineri, între orele 12-18 la tel.: 0720.328.125

instructori

Roxy

Instructor de Pole Flow, Stretching și Pole Sport Kids

Roxy – instructor de Pole Flow, Pole Sport pentru copii între 4 și 12 ani și Stretching adulți. Este fermecată de Pole Sport/Art, datorită energiei și a contrastelor: pe de o parte rezistența unei amazoane și la polul opus, delicatețea unei balerine.

Citeşte mai mult