Pole Dance Art

Pole Dance Art

Cursuri de Pole Dance Art -
Nu e doar sport, e artă

Cursul de dans la bară de la Ecstatic Expansion combină stilurile Pole Fitness și Pole Art. Metoda unică de predare a mișcărilor și legarea lor în coregrafii inedite în stil Pole Art le găsești doar la Ecstatic Expansion, cea mai mare școală de pole dance din București și cu cea mai vastă experiență.

Pole Art are în structura sa elemente din dansul contemporan și din balet, astfel încât dansul la bară, capată nuanțe artistice.

Cursul de dans la bară te ajută să dobândești flexibilitate și armonizare corporala, întărirea musculaturii, un tonus excelent și este un antrenament cardio care te ajută să scapi de kilogramele în plus! Vei fi mai încrezătoare în tine, mai senzuală, mai cu vino-ncoa, vei ajunge să te simți foarte bine în corpul tău, să ai o ținuă elegantă și plină de grație și să-ți apreciezi atuurile corporale!

Te invităm la cursurile de dans la bară unde descoperi că poți să fii conștientă de corpul și sufletul tău și înveți să dansezi artistic clipa prezentă!

Cursurile de Pole Art sunt structurate pe nivele: nivelul începător, nivelul intermediar și nivelul avansat.

Se predau atât elemente de bază, simple, specifice dansului la bară, precum și elemente acrobatice, cu grad înalt de dificultate.

Bonus: în cadrul cursurilor realizăm și Pole Exotic. Înveți să realizezi mișcările clasice la bară într-un mod senzual, în combinații cu elemente de floorwork.

Alege nivelul porivit ție și începe drumul spre perfectiune alături de noi, la cursul de Pole Art!

Vreau să mă înscriu la cursul de dans la bară. Ce trebuie să știu?

Echipament pentru sală: maiou/tricou/bustiera; pantaloni scurți pentru fitnes - să nu fie din material de blug, cu nasturi metalici, sau fermoar; șosete sau opincuțe de balet – ideal antiderapante; prosopel microfibră pentru șters bara.

În ziua cursului vă recomandăm să nu folosiți cremă pe corp, deoarece veți aluneca apoi foarte ușor de pe bară.

Pentru a participa la un curs de Pole Dance Art este necesar să vii cu 10 minute mai devreme de ora stabilită pentru începere, pentru a avea timp să te pregătești de curs.

Sala are în dotare 5 bare mobile și fixe profesionale X-POLE; 4 saltele pentru bare; 1 Flying Pole; 3 Pole Silks (Eșarfe cu bară).

Un curs durează 60 de min.

La cursurile de Pole Dance Art participarea se face doar pe bază de programare. O grupă cuprinde maxim 10 persoane.

Petreceri burlăcițe

În cadrul cursurilor particulare, organizăm și petreceri pentru burlăcițe. Pentru mai multe detalii click AICI.

Tarifele pentru o sedință individuală sau un abonament Happy, Delighted sau Ecstatic le găsești AICI.

Dance your passion and be fit!

Programari de luni până vineri, între orele 12-18 la tel.: 0791.557.131

instructori

Dans la bara, pole dance, petrecere burlacite, Ely, instructoare dans

Ely

Instructor de Pole Sport și Pole Dance Art; fondator Pole Art Romania

Ely - Instructor acreditat international de Pole Fitness. In cautare de noi experiente artistice si launtrice care-i permit sa exprime frumusetea vietii

Citeşte mai mult

Iustina

Instructor de Pole Dance Art

Iustina – instructor de Pole Sport și Pole Art. Creativitatea, muzicalitatea și dorința exprimării sentimentelor prin artă sunt principalele caracteristici care au motivat-o pe Iustina să practice Pole Dance.

Citeşte mai mult

Diana

Instructor de Pole Dance Art

Diana – instructor de Pole Sport și Pole Art. A câștigat locul 1 la Campionatul Național de Artistic Pole în anul 2021, la categoria Amatori. În 2022, la categoria Pro, a obținut locul 2 la Campionatul Național de Artistic Pole.

Citeşte mai mult